April 9, 2020

Erectiele disfunctie: mythen en werkelijkheid

By admin

Erectiestoornissen zijn een gevoelige kwestie. Wanneer het mannelijke seksuele orgaan op het juiste moment niet toeneemt in volume, niet recht of de stabiliteit is niet genoeg om de daad te voltooien, zowel mannen als vrouwen liever doen alsof er niets gebeurd. Daarom is erectiestoornissen een massa mythen geworden.
Mythe 1:een “normale” man slaagt altijd.

In feite kan erectiestoornissen alleen worden beschreven als meer dan 25% van de seksuele handelingen falen. Als er minder” mislukkingen” zijn, is dit binnen de norm. En gezonde mensen hebben ook episodes van erectiestoornissen. De redenen zijn uiteenlopend: vermoeidheid, stress, onaantrekkelijkheid van de partner. Angst (bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe partner ontmoet) doodt een erectie scherp door de adrenaline die vrijkomt in het bloed.
Mythe 2: mislukkingen zijn onvermijdelijk met de leeftijd. Na 40 jaar begint de “mannelijke zonsondergang”.

In feite: erectiestoornissen zijn mogelijk op verschillende leeftijden. Iemand die veel rookt, onregelmatig seks heeft en alleen voor een biertje naar de stal en naar de vertrekkende minibus of bus rent, loopt het risico al in de dertig kennis te maken met erectiestoornissen. En in tegendeel: een aanhanger van een gezonde levensstijl, een actief seksueel leven leiden alle bewuste jaren, en in 70 jaar kunnen lachen en luisteren naar grappen over mannelijke seksuele impotentie.

Met de leeftijd vervagen de lichaamsfuncties, maar de meeste Russen gaan te vroeg uit van seksuele ouderdom. Op TV horen we: “de helft van de mannen ouder dan 40 jaar lijdt aan erectiestoornissen.”En het lijkt erop dat dit normaal is en onmiddellijk na de verjaardag moet beginnen. In feite is 40 jaar te vroeg. De eerste veranderingen kunnen beginnen bij een gezonde persoon na 50 jaar, en pas in 60 jaar in het bloed aanzienlijk vermindert het niveau van het hormoon testosteron, die de interesse in seks bepaalt.
Mythe 3: als hij het niet met mij kan, dan mag hij me niet.

In feite, als een man zich niet aangetrokken voelde tot deze vrouw, zou hij het niet proberen, bracht de kennis niet naar bed. In tegenstelling tot vrouwen worden mannen immers zelden gemotiveerd om seks te hebben door externe redenen zoals “om het gezin bij elkaar te houden”. In de regel worden ze alleen gedreven door hun eigen verlangen. Maak geen eindconclusies op basis van een paar mislukte pogingen.
Mythe 4: als hij pillen neemt voor de seks, betekent dat dat ik hem niet opwind.

In feite, een man kan speciale medicijnen nemen om zichzelf zelfvertrouwen te geven. Als u vindt in het nachtkastje van een geliefde betekent om de sterkte te verhogen, niet in paniek raken. De werkzaamheid van dergelijke geneesmiddelen is vaak gebaseerd op het placebo – effect-wanneer de patiënt denkt dat het geneesmiddel zou moeten werken, en voelt echt verbeteringen, hoewel het nemen van een farmaceutische dummy als een onschuldig ascorbinezuur. Er werden experimenten uitgevoerd: de ene groep kreeg echte pillen die de bloedtoevoer in de penis verbeteren en ervoor zorgen dat de bloedvaten zich met bloed vullen, en de andere groep kreeg een placebo. Verbetering van de erectie werd in beide groepen waargenomen.

Als een man zulke pillen neemt, kun je voorzichtig proberen uit te vinden wat hem tegenhoudt. Vaak zijn de redenen heel eenvoudig, en een man is bang om een vrouw pijn te doen door erover te praten. Op een dag vroeg een patiënt me om een recept te schrijven omdat hij het niet aankon … met zijn afkeer voor de kleur van zijn partner ‘ s teennagelpoets. Ze hield erg van deze polijst en wilde haar niet van streek maken.
Mythe 5: het nemen van een “speciale tablet” een man zal opgewonden raken, zelfs als er geen vrouw in de buurt.

In feite, een man die een afrodisiacum neemt in een ongepaste situatie en lijdt aan een ongepaste erectie is hoogstwaarschijnlijk een complot van komedies. In het echte leven, om een erectie te krijgen, alleen pillen zijn niet genoeg, je hebt ook de aanwezigheid van een seksueel aantrekkelijke partner en elementen van het liefdesspel nodig: voorspel, streling, kussen. De pil geeft een meer uitgesproken reactie op deze stimuli, maar vervangt ze niet.
Mythe 6: stimulerende pillen zijn zeer schadelijk voor de gezondheid.

In feite: tabletten veroorzaken bijwerkingen-verhoogde bloeddoorstroming naar het hoofd, roodheid van het gezicht, hebben een tonisch effect, kan de totale druk verhogen. Landbouwmedicijnen zijn niet compatibel met alcohol en een scala aan hartmedicatie. Dit is belangrijk: de meeste gevallen van erectiestoornissen treden op bij mannen ouder dan 60 jaar die hartmedicatie gebruiken. Daarom moeten de pillen worden voorgeschreven door een arts, niet doorgewinterde collega.
Mythe 7: gebrek aan” weerstand ” is een teken van andere ernstige ziekten.

In feite: erectiestoornissen kunnen eigenlijk in verband worden gebracht met andere ziekten, zoals diabetes: het verandert dramatisch de structuur van kleine bloedvaten. Verschillende infecties, waaronder de griep, kunnen ook seksuele problemen veroorzaken. Zelfs na een banale verkoudheid, heb je 5 dagen nodig om te herstellen.

Een andere vaak voorkomende oorzaak is prostaatziekte: langs de zijkanten passeren vasculaire zenuwbundels die belangrijk zijn voor het ontstaan van een erectie. Alarmsignalen-overtreding van urineren, frequente driften, onaangename gewaarwordingen. Dit is een reden om een uroloog te raadplegen, Inclusief om een kwaadaardige ziekte uit te sluiten.