May 22, 2024

Fildena 100 mg is een krachtige potentie booster van Fortune Health Care

By admin

Fildena 100

Fildena 100 mg is een potentieverhogend medicijn van Fortune Health Care (India). Een reeks geneesmiddelen die Fildena worden genoemd, bevatten allemaal de werkzame stof sildenafilcitraat. In termen van samenstelling en effecten is Fildena een generieke Viagra, terwijl het goedkoper is. Dit medicijn wordt gebruikt om een erectie te verbeteren, maar het verlengt de geslachtsgemeenschap niet. Om de wet uit te breiden, zijn er instrumenten zoals Duratia, Super P-force, enz.

Het werkingsmechanisme van Sildenafil is goed bestudeerd. Het wordt gerealiseerd door de krachtige remming van het enzym PDE-5. Normaal gesproken wordt het fysiologische mechanisme van erectie geassocieerd met de afgifte van NO in het holle lichaam tijdens seksuele stimulatie. Dit leidt op zijn beurt tot een toename van de cGMP-spiegels, daaropvolgende ontspanning van het gladde spierweefsel van het holle lichaam en een toename van de bloedstroom. Sildenafil heeft geen direct ontspannend effect op het geïsoleerde menselijke holle lichaam, maar versterkt het effect van NO door PDE5 te remmen, dat verantwoordelijk is voor de afbraak van cGMP.

Het belangrijkste effect van Fildena 100 is een toename van de erectie, zonder de duur van de geslachtsgemeenschap te beïnvloeden.

Fildena wordt verkocht in de vorm van tabletten van 10 stuks in een blisterverpakking. Sildenafil in elke tablet is een dosering van 100 mg. Dit is een standaard dagelijkse dosis die niet mag worden overschreden. En het is beter om te beginnen met het nemen van een dosering van 50 mg, en vervolgens te verhogen als dat nodig is.

De tablet wordt oraal ingenomen met water. Het effect treedt op 50 minuten na het begin van de receptie. Daarom is het de moeite waard om Filden een beetje van tevoren in te nemen, idealiter een uur voor de beoogde geslachtsgemeenschap.

De werkingsduur van het medicijn is 4-5 uur.

Het medicijn heeft een aantal contra-indicaties, die moeten worden gelezen voordat het wordt ingenomen:

 1.  overgevoeligheid voor sildenafil;
 2.  Gebruik bij patiënten die ononderbroken of intermitterende stikstofoxidedonoren, organische nitraten of nitrieten in om het even welke vorm ontvangen, aangezien sildenafil het hypotensieve effect van nitraten verhoogt;
 3. kinderen en adolescenten jonger dan 18 jaar;
 4. volgens de geregistreerde indicatie is sildenafil niet bedoeld voor gebruik bij vrouwen;
 5.  het gelijktijdig gebruik van sildenafil met ritonavir, met andere middelen voor de behandeling van erectiestoornissen, wordt niet aanbevolen.

En bijwerkingen kunnen ook optreden:

 • Allergische reacties
 • Bloedarmoede en leukopenie
 • Zwelling, dorst, droge mond
 • Visuele en gehoorproblemen
 • Hoofdpijn
 • Aandoeningen in het cardiovasculaire systeem, in de vorm van een daling van de bloeddruk, een toename van de hartslag.
 • Ademhalingssysteem: er kan een hoest zijn, Ik voel beklemming in mijn borst
 • Dyspepsie uit het maagdarmkanaal
 • Nocturie, cystitis
 • Rugpijn, myalgie

Bijwerkingen en hun ernst worden vaak geassocieerd met een schending van de aanbevolen dosering. Een doktersconsult is vereist voordat de afspraak begint. Hij moet een effectieve dosis kiezen en bepalen of er geen absolute contra-indicaties zijn.

Het medicijn moet op een donkere plaats worden bewaard, weg van huisdieren en kinderen. De houdbaarheid is 3 jaar. Na de vervaldatum kunt u Fildena niet meer innemen.