April 9, 2020

Erectiele disfunctie (schending van potentie, Impotentie)

By admin

De seksuele daad van een man bestaat uit de volgende fasen::

1. LIBIDO (seksueel verlangen). Het wordt geleverd door twee componenten: mentaal en neurohumoraal. De mentale component wordt bepaald door de vorming van seksueel gedrag. Hier kunnen familietradities, religie, nationale kenmerken, sociale status en attractiekenmerken een grote invloed hebben… De neurohumorale component wordt bepaald door het geslacht van een persoon, dat is waarom het lichaam geslachtshormonen produceert, legt verbindingen tussen de endocriene klieren en interne organen, waaronder de testikels, penis.

2. ERECTIEFASE. Het bestaat uit de werkelijke erectie (het vullen van de penis met bloed en de spanning) en introjectie (het maken van wrijvingen of bewegingen met de penis, bijvoorbeeld, in de vagina). Een erectie kan worden veroorzaakt door irritatie van erogene zones, inclusief de penis. Dit is een perifeer type erectie. Met een centraal type erectie, kan het worden veroorzaakt door de reproductie van erotische fantasieën, seksuele beelden in de cortex van de hersenen.

3. de ejaculatoire fase zorgt voor de afgifte van sperma (het bevruchte substraat) en het begin van het orgasme. Deze fase omvat dus twee componenten: Ejaculatie (ejaculatie) en orgasme. Wrijvingen (omgekeerde bewegingen van de penis in de vagina) zorgen voor een sterke toename van seksuele opwinding, die overgaat in Ejaculatie. Ejaculatie als gevolg van de samentrekking van de gladde spieren van de geslachtsorganen valt samen met orgasme – de hoogste mate van weelderige sensatie.

4. Refractaire fase – de rustfase. Het wordt uitgedrukt in absolute seksuele niet-prikkelbaarheid, die geleidelijk overgaat in de fase van seksuele gereedheid, en de cyclus kan zich herhalen.

Overtredingen kunnen voorkomen tijdens elk van deze fasen, en dit vereist onmiddellijke behandeling door een specialist. Er zijn de volgende soorten erectiestoornissen, afhankelijk van de oorzaak van de aandoening:

bloedvataandoeningen,
door verwondingen, ontstekingen in de genitaliën en adnexale geslachtsklieren,
letsel of ziekte van het ruggenmerg,
schade, ontsteking en andere pathologische processen in de subcorticale centra van de hersenen,
Diverse schade aan de hersenschors,
hormonale stoornissen,
een genetische aandoening,
afwijkingen in de ontwikkeling van geslachtsorganen die geslachtsgemeenschap voorkomen,
psychotraumatische situaties, neuroses, geestesziekten,
overtreding door de invloed van drugs, alcohol of medicijnen.

Elke vorm van schending vereist een delicate en competente aanpak van zijn resolutie. Deze aanpak kan alleen mogelijk zijn in een zeer gespecialiseerd medisch centrum.

Wat zijn de aandoeningen van de seksuele cyclus?

Dit zijn overtredingen.:

libido (seksueel verlangen): versterkt, verzwakt of helemaal afwezig,
erecties: onvolledig, onstabiel, ontoereikend of afwezig,
ejaculaties: voortijdig, versneld, vertraagd, afwezig,
orgasme: uitgewist( verminderd plezier), pervers (in plaats van plezierige genoegens – pijn), afwezig (anorgasmie).

Maar naast deze aandoeningen, zijn er ook:

pseudo-impotentie (seksuele stoornissen geassocieerd met de erectie van denkbeeldige gebreken),
seksuele stoornissen van debutante aard (de eerste seksuele handeling in het leven van een man), die vaker psychogeen zijn
karakter en afhankelijk van de reactie van de partner, maar kan een echte reden,
involutionaire stoornissen (gerelateerd aan leeftijdsgebonden veranderingen in het mannelijke lichaam),
seksuele stoornissen geassocieerd met disharmonie van seksuele partners (sociale, constitutionele, psychogene disharmonie)),
seksuele stoornissen geassocieerd met schending van de techniek van geslachtsgemeenschap en partner gedrag tijdens coïtus.

Onnodig te zeggen dat het heel moeilijk is om dit gevarieerde palet alleen te begrijpen. Er zijn veel potentieschendingen, maar vergeet niet dat het niet altijd mogelijk is om ze met zelfmedicatie op te lossen. Bovendien kun je jezelf onherstelbare schade toebrengen. Ook het advies van vrienden zal waarschijnlijk niet helpen. Behandeling is altijd afhankelijk van de oorzaken van de ziekte en heeft tot doel de kwaliteit van uw leven zo veel mogelijk te verbeteren. Alleen een specialist andrologist en sekstherapeut kan de ware oorzaak van uw probleem begrijpen en u helpen het te overwinnen.