April 9, 2020

Preventie van erectieproblemen

By admin

Het verzwakken van een erectie door de jaren heen kan worden vermeden als je je aan eenvoudige regels houdt.

Gezond dieet. Overgewicht is een extra belasting op het hart en de bloedvaten. Daarom lijden mensen met overgewicht vaker aan een zwakke erectie dan slanke mensen. Neem in de voeding voedsel rijk aan zink en vitamine E, ze zijn noodzakelijk voor de normale werking van het seksuele systeem.

Niet roken of drinken. Roken heeft een schadelijk effect op bloedvaten, en het maakt niet uit of je sigaretten rookt of een pijp. Er is al veel gezegd over de schade van alcohol. Een glas goede rode wijn doet echter geen kwaad, integendeel, deskundigen hebben al bewezen dat rode wijn met mate een gunstig effect heeft op het lichaam. Maar het sleutelwoord hier is “matiging.”Dit betekent dat één glas moet worden beperkt.

Slaap lekker. Constant gebrek aan slaap is een plaag voor inwoners van grote steden, het beïnvloedt niet alleen potentie, maar ook leidt tot chronische vermoeidheid, stofwisselingsstoornissen, depressie, hart-en vaatziekten en neuroses.

Geen stress. Het is bijna onmogelijk om ze te vermijden, maar je kunt leren om rustiger te reageren op alledaagse problemen. Psychotherapie, yoga en meditatie lessen zullen je hier helpen. Het vermijden van stimulerende middelen zoals koffie en energie, vooral ‘ s middags, evenals een gevestigde regeling zal ook helpen de nervositeit te verminderen.

Zorg voor de gezondheid. Vergeet niet regelmatig bezoeken aan de uroloog, zelfs als er geen problemen zijn. Bezoek het ten minste een keer per jaar, vergeet niet om STD testen te nemen, kleden voor het weer, en altijd gebruik condooms — veel infecties leiden ook tot erectieproblemen.

Het voorkomen van erectieproblemen is veel gemakkelijker dan ze te behandelen. Het goede nieuws is dat in de absolute meerderheid van de gevallen, zwakke potentie is te genezen. 95% van de mannen die op tijd naar de dokter gingen, geven de vreugde terug van een volledig seksueel leven na het ondergaan van de behandeling.