April 9, 2020

Wat te doen bij het verminderen van de sterkte

By admin

Problemen met een erectie zijn bekend bij veel mannen, vooral degenen die de 40-jarige mark hebben overschreden. Wat zijn de oorzaken van een zwakke erectie en wat kan er aan gedaan worden?

Zwakke erectie: normaal of pathologisch?

Een afname van de erectiele functie kan zich op verschillende manieren manifesteren. Deze definitie omvat een erectie die niet voldoende is om geslachtsgemeenschap uit te voeren, en het onvermogen om een stabiele erectie te behouden voor zijn voltooiing, en de volledige afwezigheid van een erectie, evenals een vermindering van libido.

Van tijd tot tijd wordt bijna iedereen geconfronteerd met het probleem van een zwakke erectie. Vermoeidheid, angst, ziekte, ruzies met een partner dragen niet bij aan de “stemming”. Er is niets vreemds aan het feit dat een flinke dosis alcohol het proces belemmert. Maar de verzwakking van de erectie als een systemisch probleem kan worden gezegd als een van de vier pogingen om een relatie te beginnen eindigt in mislukking.

Je kunt een zwakke erectie niet negeren, en het gaat niet alleen om de psychologische kant van het probleem. Soms is de verzwakking van de erectie het eerste teken van ernstige ziekten die beter worden gedetecteerd en behandeld in een vroeg stadium.
Waarom mannen problemen hebben met erecties

Alle redenen waarom de erectie verzwakt kan zeer voorwaardelijk worden verdeeld in twee groepen — psychologische en fysiologische. Als je een persoon vergelijkt met een computer, betekent de eerste problemen in de software, en de tweede — in de “hardware”.

Psychologische redenen zijn::

Stress (van welke oorsprong dan ook: als gevolg van werk, conflicten, onzekerheid of angst voor de toekomst).
Chronische vermoeidheid veroorzaakt door zwaar werk.
Het zogenaamde waiting for failure syndroom, wanneer geconfronteerd met een zwakke erectie een keer, een man begint te panikeren in angst om de mislukking te herhalen en daardoor verergert het probleem.
Neuroses, depressies en depressieve toestanden. Deze redenen grenzen aan de fysiologische, omdat depressie niet altijd wordt veroorzaakt door psychologische redenen, kan het ook leiden tot verschillende aandoeningen in het centraal zenuwstelsel of endocriene systeem.

De fysiologische oorzaken van een zwakke erectie zijn::

Ziekten van het hart-en vaatstelsel.
Aandoeningen van het ruggenmerg en de hersenen.
Diabetes.
Stoornissen van de hormonale balans (voornamelijk schildklieraandoeningen).
Bijwerkingen van bepaalde geneesmiddelen, voornamelijk bloeddrukverlagende middelen, neuroleptica, anticonvulsiva, antidepressiva en hormonale geneesmiddelen, alsmede steroïden.
Leidt tot een ongezonde levensstijl-verslaving aan alcohol, roken, en vooral drugs, overgewicht als gevolg van onjuiste voeding, zittende levensstijl, die leidt tot bloedcirculatie stoornissen.
Ziektes van de prostaat.

Overigens
Soms is een zwakke erectie het gevolg van een combinatie van psychologische en fysiologische problemen, maar deze situatie is zeldzaam. Dit gemengde type is goed voor slechts 5% van alle gevallen.

Wat te doen als de erectie verzwakt is

Volgens medische statistieken, problemen met een erectie “wordt jonger” VAN jaar tot jaar. Vandaag, ongeveer 10% van de jonge mannen van tijd tot tijd geconfronteerd met een zwakke erectie, en na 40 jaar van deze vloek klaagt elke seconde. Tegelijkertijd gaat slechts 20% naar artsen en begint met de behandeling. De meeste mensen “omgaan” met het probleem op hun eigen — om nerveus en gefrustreerd te zijn met hun partner, om “onaangename gedachten en verdenkingen te” vullen “met alcohol, om te zoeken naar” folk ” remedies (die meestal ondoeltreffend of gevaarlijk zijn) of om te doen alsof er helemaal geen probleem is.

Als u problemen heeft met een erectie, is de eerste stap om ze op te lossen niet het zoeken naar advies op het Internet, maar het maken van een afspraak met een uroloog of andrologist. Zoals al gezegd, een zwakke erectie is een symptoom van vele gevaarlijke ziekten, van diabetes tot kanker. De arts zal het nodige onderzoek — de keuze van de diagnostische methode hangt af van de algemene toestand van de patiënt, klachten, en anamnese — en de oorzaak van een zwakke erectie te identificeren. Misschien adviseert de specialist u, naast de eigenlijke therapie, om uw levensstijl te heroverwegen — meer te bewegen, uw dieet te veranderen, slechte gewoontes op te geven. Ondanks al zijn banaliteit, deze zijn zeer goed advies, en gewoon volgen van hen aanzienlijk verbeteren van de conditie van de patiënt.

Er zijn ook specifieke methoden voor het verbeteren van erecties, die alleen kunnen worden gebruikt na raadpleging van een arts.
Noodmaatregel

Dit zijn alle pillen voor “mannelijke kracht” gebaseerd op sildenafil of tadalafil. In de regel, dit betekent het verbeteren van de bloedtoevoer naar de bekkenorganen, verhogen van de druk en maken een erectie mogelijk. U moet weten dat deze geneesmiddelen niet behandelen een erectie, maar alleen maskeren het probleem voor een paar uur — zodra de actie van de pil eindigt, de problemen zullen terugkeren. Veel patiënten merken op dat deze tabletten na verloop van tijd resistentie ontwikkelen — dat wil zeggen dat om het effect te krijgen, de dosis moet worden verhoogd. Geneesmiddelen voor het verhogen van de sterkte hebben een indrukwekkende lijst van contra-indicaties, ze kunnen vooral gevaarlijk zijn voor hypertensieve patiënten, en ze hebben ook bijwerkingen. U kunt ze niet innemen zonder een arts te raadplegen.
Het advies van de traditionele geneeskunde

In ons land is het vertrouwen in volksremedies traditioneel erg hoog. Sommige recepten zijn echt niet betekenisloos-kruiden die worden gebruikt in de volksgeneeskunde bevatten nuttige stoffen. Maar het is moeilijk voor een leek om een effectief recept te onderscheiden van een absoluut ineffectieve kruidenverzameling. Bovendien kunnen sommige methoden gevaarlijk zijn.

Volksremedies voor mannelijke kracht zijn decocties en infusies van ginseng, Lemongras, tijm, meidoornbloemen, extracten van Ginkgo biloba en yohimbe, evenals enkele andere kruidenpreparaten. Sommige kruiden verbeteren de bloedcirculatie en versterken het cardiovasculaire systeem, terwijl andere hoge doses zink bevatten, wat essentieel is voor de gezondheid van de mens. Ze moeten niet worden beschouwd als de basis van de behandeling — toch kruidenreoccties zijn minder effectief dan moderne geneesmiddelen, ze zijn niet verstoken van bijwerkingen (hoewel men ervan uitgaat dat alle natuurlijke remedies absoluut onschadelijk zijn), kan allergieën veroorzaken en een ongewenste reactie geven in combinatie met medicijnen. Raadpleeg een arts en als ze geen contra-indicaties vinden, neem ze als hulptherapie.

Gebruik makend van folk remedies, doe niet aan amateuractiviteiten — koop ze bij een apotheek waar alle producten zijn gecertificeerd. Aziatische “wonderpillen” die sommige “ondernemers” brengen uit China en Thailand zijn pure kwakzalverij. Niemand weet waar ze van gemaakt zijn, en tot op heden zijn er veel gevallen van ernstige vergiftiging geweest met dergelijke pillen.
De aanpak van de conventionele geneeskunde

Dit is de meest betrouwbare groep van methoden die verschillende tools omvat. Ten eerste, dit zijn medicijnen-medicijnen die de bloedcirculatie verbeteren en normaliseren bloeddruk, anti-inflammatoire geneesmiddelen, en als de dysfunctie wordt veroorzaakt door psychologische redenen-sedativa. De keuze van medicijnen direct afhankelijk van de oorzaken van het probleem, en de arts zal de onderliggende ziekte behandelen.

Lichamelijke opvoeding is ook een effectieve methode om de erecties te verbeteren. Lichamelijke activiteit verbetert de werking van het hart en de bloedvaten, verhoogt het niveau van endorfinen-stoffen die verantwoordelijk zijn voor het gevoel van vreugde, en helpt om gewicht te verminderen.

Prostaatmassage is ook een effectieve methode voor de behandeling van een zwakke erectie, als het probleem ligt in dit orgaan. Inflammatoire processen in de prostaat zijn een veel voorkomend probleem, en prostaatmassage helpt om ze te elimineren.

Om het probleem tijdelijk op te lossen, kunt u gebruik maken van vacuüm-constrictor therapie, dat wil zeggen, een methode van het handhaven van een erectie met behulp van een vacuümcilinder. De cilinder wordt op de penis geplaatst, waarna de lucht uit het apparaat wordt gepompt. Vacuüm verbetert het vullen van caverneuze lichamen. Na het bereiken van een erectie, wordt een elastische ring op de basis van de penis, die voorkomt dat de uitstroom van bloed. Het is belangrijk om te onthouden dat de ring niet langer dan een half uur kan worden gedragen, zodat er geen stagnatie van bloed.

In de afgelopen jaren, UVT schokgolf therapie is gebruikt om zwakke sterkte te behandelen. Wees niet bang voor de naam — Dit is een absoluut pijnloze niet-chirurgische methode waarbij het weefsel wordt beïnvloed door geluidgolven van een bepaalde lengte. Als gevolg daarvan wordt het littekenweefsel dat is ontstaan als gevolg van bloedstroomstoornissen opgelost, evenals de natuurlijke mechanismen van vasculair herstel worden geactiveerd. Na een kuur van de behandeling, de bloedtoevoer naar de penis verbetert, de weefsels worden compacter, en de erectie is resistent.

Chirurgie is een extreme maatregel, maar in sommige gevallen is het de enige manier om de sterkte te herstellen. De operatie wordt uitgevoerd om beschadigde slagaders te repareren, om de aderen te blokkeren waardoor het bloed wordt omgeleid van de penis, of voor falloprosthesis.